Sunday, February 14, 2016

Artwork Assignment



Hey guys, memandangkan harini takda kerja sangat so aku decide untuk tolong Ira siapkan tugasan artwork dia. Aku pun bermacam-macam idea dalam fikirian ni, ajak semua adik-beradik aku join, 5 orang je yang pergi lagi sorang kat rumah tengah tidur -.-'. Nak tak nak hangpa semua kena jadi model aku kata hahaha. 

Adik aku, Sarah and Syamil pula betul-betul baru balik dari kampung (Sungai Buloh) ah tak peduli ikut juga ku kata! lol. Aku tak ikut balik sebab pergi pun nak uruskan hal kolej alang kat UniKL. Sambil tolong siapkan artwork, aku improve kan sikit, Ira banyak tolong. Godek itu dan ini.

Lokasi paling dekat dengan rumah je pun. Bajet 2016. Lewls. Ini gambar yang di snap haritu. 





Tak pandai main pun obviouly, so Syamil kena jaga 















Habis je dalam pukul 6 kiteorang balik, berkicap lah jugak lompat sana, lompat sini, lari sana lari sini. Practice jadi photographer kejap. Ada beratus-ratus gambar tapi sempat upload ni je . It's a wrap

4 out of 6. I love them so much, even tak pernah cakap depan-depan :p




4 comments: